Tradedoubler

Tradedoubler

Tradedoubler del i siten:

Tradedoubler hjälper oss med:
  • Annonser
  • Synas
  • marketing-partner
  • m.m.
 

Klicka på denna länk för att komma till deras hemsida.

Om Tradedoubler:

Hjälper digitala marknadsförare lyckas

Vi är en internationell performance marketing-partner som skapar smartare resultat för våra kunder genom trafik, teknologi och expertis.  Vi kan jobba med er för att maximera er investering i digitala marknadsföring och skapa konkreta resultat.  Om du är en publicist kan vi hjälpa dig tjäna pengar på din hemsida.

Hur vi skapar smartare resultat för våra kunder

Trafik: vi är knutna till stora mediekällor och har ett eget nätverk med 180 000 aktiva publicister.  Oavsett vilken av våra tjänster du jobbar med, kan du vara säker på att ditt varumärke når ut till rätt målgrupp på den tidpunkten och på det sätt du som passar dig. Teknologi: allt vi gör bygger på vår tekniska plattform.  Den möjliggör exakt spårning, mätning och rapportering av våra kunders digitala marknadsaktiviteter.   Dessutom är den tillgänglig som en White Label-lösnings för den som vill administrera egna affiliate-program eller andra bredare digitala marknadsakvititeter. Expertis: vi har totalt 18 års expertis inom digital marknadsföring som fokuserar på att leverera konkreta resultat.  Oavsett om du är ett varumärke som vill öka din försäljning eller hitta nya kunder, eller en publicist som vill tjäna pengar på din hemsida, så kan du räkna med att vårt utvecklingsteam kommer att samarbeta med dig för att förstå dina mål och skapa prestationsbaserade marknadsföringslösningar som levererar de resultat du vill ha.

Spårning

Vi anser att all digital marknadsföring ska kunna mätas. Spårning och mätning är av denna anledning en central beståndsdel i alla våra lösningar.  Vi har den mest exakta och pålitliga teknologin som finns tillgänglig på marknaden när det kommer till att spåra, analysera och mäta resultaten av alla era digitala multikanalsaktiviteter.  Det finns ingen gräns för vad vi kan spåra åt er – från ett enda affiliate-program till hela din digitala marknadsportfölj.
Vårt fokus ligger på transparens och optimal prestanda i våra kunders kampanjer.  Vill du vara säker på att din digitala marknadsföring genererar tydlig avkastning är vi rätt partner för dig.  

Data

Vi vet värdet av tillförlitlig data: vi har 17 års erfarenhet av att samla och analysera transaktions- och konverteringsdata, vilket innebär att vi vet när, var och hur konsumenter handlar online.
Vi har utvecklat vår egen DMP (data management platform).  Data baserad på konsumentbeteenden ger oss den insikt som krävs för rikta erbjudanden mot nya konsumenter baserat på geniun insikt i kundens avsikt att köpa.  

Integrations

För att underlätta kommunikation mellan annonsörer, mediebyråer och publicister har vi utvevcklat en innovativ uppsättning av integrations eller API:er (Application Programming Interface).  Denna lösning gör det enkelt för våra annonsörer att på ett effektivt sätt dela med sig av relevant information i vårt nätverk.  Publicister kan dra nytta av användbara product och voucher feeds samt vårt marknadsledande rapporteringsverktyg. Annonsörer får möjlighet att optimera sina aktiviteter i realtid baserat på den insikt som tillhandahålls av våra API:er.